Medium: online medium direct beschikbaar

Medium paranormaal medium nodig vind hem hier.

Er is nogal wat verwarring over termen als paranormaal medium, paragnost medium en mediumhelderziende. Belangrijk voor degene die belt is wat het medium doet, is de paragnost of helderziende ookmedium zodat er eventueel contact met overledenen mogelijk is. Hoewel hier vaak vrij gemakkelijk over gedacht wordt, is contact met overledenen niet altijd mogelijk; zij moeten zelf het contact ook willen of aankunnen. Op Parastars proberen wij in de omschrijving op onze site zo duidelijk mogelijk aan te geven of onze consulenten doen zodat u aan de hand daarvan uw keuze kunt maken.

Nog vragen stelt u ze gerust aan uw medium

Mocht u na een gesprek nog een andere consulent willen raadplegen is dat natuurlijk mogelijk. Wij hebben allemaal onze kennis, vaardigheden en ervaring en werken op onze eigen manier. Richard bijvoorbeeld is paragnost / medium en ook trance medium. Trance is de hoogste staat van leegte die het mens nodig heeft voor de overname van de gidsen van het lichaam, hierdoor worden de boodschappen stukken zuiverder omdat de eigen gedachte compleet is uitgeschakeld. Tijdens helderziende waarnemingen gaat hij in de afstemming met gene zijde in de halftrance, half bewust, half in trance.

Het medium heeft vaak meerdere gaves!

Richard geeft ook healingen in samenwerking met zijn gidsen, is daarnaast gespecialiseerd in energie sturen op afstand. Elvara is paragnost / medium voor mens en dier en heeft veel ervaring met zielsverwantschap en tweelingziel-verbindingen, geeft healing en stuurt energie op afstand, daarnaast geneest en communiceert zij met dieren. Richard en Elvara verzorgen inwijdingen in Kundalini-Reiki, Tachyon-energie en Angel Light en reinigen huizen van negatieve energie.

Medium vandaag de dag

Al onze medewerkers die medium zijn worden regelmatig bijgeschoold en zullen dus ook toekomstgericht in de juiste energie kunnen verkeren om als medium hun werk te kunnen doen. Bekende en met medium gaves geboren hier op parastars zijn alle consulenten het bekende het een sluit het ander niet uit helderziendheid hoort ook bij een medium dus een medium heeft verschillende onderdelen nodig om zijn werk te kunnen doen. Kijk dus eens rustig rond op onze site om het medium van uw keuze te kunnen vinden en bellen!

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2022 - Agent login

© 2022 Parastars.nl. Alle rechten voorbehouden.