Erkende Helderziende: Direct contact en altijd bereikbaar

Helderzienden verstaan de kunst van het ‘verderzien’ dan de vijf zintuigen. Helderzienden hebben vaak het ‘zesde zintuig’ of ESP. Het is verwant aan de beelden die altijd aanwezig zijn in onze gedachten, zij brengen de berichten van andere frequenties en rijken. Deze beelden kunnen worden vertoond in kleuren, stilstaand beeld, animaties. Ze kunnen van alles zijn. Ze kunnen een paar seconden blijven of veel langer. Aanvankelijk is het eenvoudigste om ze te zien met je ogen dicht. Bij het ontwikkelen van uw paranormale vermogens zit u te kijken naar een hogere frequentie, met de ogen geopend.

Regels om het ontwikkelen van en het vertrouwen op je vaardigheden te vergroten.

Genees je eigen problemen wanneer je anderen wilt helen Maak balans in uw emotionele en spirituele lichamen anders kunnen uw berichten door elkaar gegooid worden De frequentie gaat automatisch omhoog en u ontvangt beelden Ervaring, het testen en onderzoeken van wat u te zien krijgt De waarheid over de werkelijkheid zal worden gegeven – je gevoel leidt je In helderziendheid ‘zien’ we gewoonlijk met het derde oog. In de menselijke hersenen is er een klier genoemd de pijnappelklier. Deze is gelegen in het centrumgebied van de hersenen, bijna in het midden van het hoofd. Deze klier is verworden van zijn oorspronkelijke formaat vergelijkbaar met een pingpongbal tot zijn huidige omvang te vergelijken met een erwt, omdat we lang geleden vergeten zijn hoe deze te gebruiken, toen onze ademhaling veranderde.

Met onze werkelijkheid verhogen we de planetaire frequentie, het ontwikkelen van paranormale vermogens wordt makkelijker door de tijd. Dit is het Masterplan te ontwaken in slapend bewustzijn.

Sommige mensen worden helderziend na een Bijna Dood Ervaring, een vermeende ontvoering door buitenaardse wezens, ernstige ziekte of ongeval, zoals een klap op het hoofdgebied, of het openen van de kundalini energie. Sommige mensen gebruiken chemische stimulerende of Psychedelica om het bewustzijn te vergroten. Dit is iets wat ik niet adviseer, de informatie is niet nauwkeurig en fysieke bijwerkingen kunnen optreden.

Helderziendheid verbindt aan de rechterkant van de hersenen – de vrouwelijke, creatieve en intuïtieve aspecten. Dat verklaart de reden waarom sommige mensen lichamelijke sensaties voelen aan de linkerkant van hun lichaam. De energie komt binnen via de linkerkant van uw lichaam om zo het activeren van de hersenen aan de rechterkant mogelijk te maken.

Kinderen kunnen paranormale gaven hebben en dat zijn Indigo of Kristal Kinderen.

Het openen van je helderziende gaven heeft te maken met DNA-activatie van uw gecodeerde cellulaire herinneringen, de activering van je chakra’s, het verhogen van je frequentie, balanceren van je energie lichaam, je gevoel van eigenwaarde, het vermogen om te vertrouwen op je ‘horen’ en ‘zien’, je emotionele toestand, en het uitbreiden van je kennis op alle gebieden van de fysische werkelijkheid.

U kunt een lezing niet doen voor iemand die nooit leest over dit onderwerp, of geen symbolen van een specifiek onderwerp begrijpt, pf als je geen kennis hebt van dat onderwerp. De hersenen hebben geen manier van interpreteren van de archetypische symboliek van wat je kunt begrijpen. Je kunt uitleggen wat je ziet, maar het gaat vergezeld van beelden.

Zodra u uw helderziende gave is geopend, is het net als elke andere oefening … het wordt makkelijker en makkelijker. Meditatie en yoga helpen.

Eeuwenlang was de gave van helderziendheid verboden en verborgen in cryptische berichten die weinigen konden interpreteren. Mensen, en religieuze leiders vreesden de macht van de begaafden en de waarheid van deze mensen zou leiden tot een verlicht bewustzijn.

De mensheid is teruggekeerd naar een tijdperk van verlichting, waarin we allemaal DNA-codes activeren om te ontdekken wie we zijn en waarom we hier zijn. Helderziendheid is een onderdeel van onze totale ervaring, de stijgende evolutie van het bewustzijn door middel van de alchemie van de tijd.

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2022 - Agent login

© 2022 Parastars.nl. Alle rechten voorbehouden.