Schrijf review

img
01
richard
Richard ik heb je net gesproken wat ben je toch n fijn persoon!
Groetjes debby uit Harmelen/utrecht

Debby

img
01
richard
Je blijft zeggen dat hij weer contact gaat opnemen en komt naar NL ??zal de hoop niet opgeven ????

N

img
08
Marielle
Ik belde gisteren met een vraag over werk. -solliciteren....
En in een kleine 20 minuten heb ik zoveel even kunnen ventileren. Shelina gaf mij de juiste feedback ze wist ook met af een toe met een kleine stilte bevestiging te geven maar bovenal met wijsheid en inzichten de zaak nog wat kracht bij te zetten. Shelina kan niet veranderen wat er gaat gebeuren, wel heeft ze me het vertrouwen en de kracht gegeven mijn eigen talenten te koesteren en daar trots op te zijn. Deze baan is voor mij weggelegd! Dat gevoel is voor nu belangrijker dan de uitkomst. YES!

Merel

img
04
Review
Hoi,

Ik heb Castro een aantal keren gebeld vandaag. Hij staat op online, maar neemt niet op. Is er iets met de lijn aan de hand?

Anoniem

img
01
richard
Hoi Richard,

Zou je nog bellen vandaag voor een update. Alleen je bent niet meer online. Probeer het morgen weer.

Miriam

img
01
richard
Rischard ik ben op het ogenblik enorm nerveus en zenuwachtig help mij a u b kan niet normaal denken ben soms radeloos help mij.

Greetje

img
07
sophie
Sprak Sofie eerder vanavond en vond haar heel treffend in haar antwoorden. Ze kort en bondig en gaf aan waar het om ging zonder dat ze naar informatie vroeg en het klopte. Zij is duidelijk, goed afgestemd en houdt iemand niet onnodig lang aan de praat. Een aanrader!

xs

img
01
richard
Ben blij met Richard afgesproken.
Voel andere persoon .
Voor de rest wacht ik ff af.
Nogmaals bedankt voor je hulp Richard

Dp

img
04
Review
Heel erg goede helderziende

Peer

img
04
Review
Castro ik vond het fijn om met je te praten en je zat ook altijd raak. Hoe je het deed weet ik niet, maar je was echt goed. Jammer dat je er niet meer bent, het ga je goed daar in de geesten wereld. Adiós amigo que te vaya bien. Je hebt je rust verdient.

Groeten van een vriend

Guillermo

img
01
richard
Hi Richard, vandaag weer gesproken en je blijft volhouden dat hij in februari ‘21 naar NL komt...ik kijk er naar uit en hopelijk is dat waar! Ook het telefoon gesprek deze week ben ik in afwachting

N

img
01
richard
Richard, jij blijft maar zeggen dat hij komt en zal berichten. Ik hoop dat je gelijk hebt.

N.

img
04
Review
beste castro

In diepe verbazing heb ik vernomen over het plotselinge overleiden van jou
Bij deze wil ik jou bedanken voor je onvoorwaardelijke steun die je voor parastars had.
ik hoop dat je gelukkig bent waar je nu ook bent.
Wij zullen je misen.

Adios amigo tot wij mekaar weerzien

parastars

Review
Net even Renee box 04 gesproken, wat een fijne vrouw is ze. Duidelijke antwoorden,. Dank je Renee. Liefs Sandra

Sandra

img
01
richard
Richard, ik bel je al jaren, steeds met nieuwe vragen, soms over nieuwe vrouwen want mijn leven loopt niet altijd even soepel. Je antwoorden zijn altijd duidelijk en ook al wil ik het niet altijd horen, altijd bij het rechte eind. Je hoort me, begrijpt me en helpt me, niet alleen als paragnost, maar ook als mens, als man. Dank daarvoor en je zal me nog wel meer jaren horen. M

M

Review
Lieve Elvara, Van harte gefeliciteerd met u verjaardag. Geniet van deze zonnige dag. ?????? Groetjes, Rosaline

Rosaline

img
04
Review
Beste lieve Castro, ik wilde jou toch even laten weten dat je het helemaal bij het rechte eind had. Over helderzien, voelen, weten gesproken. Vorige week belde ik Castro met een vraag over een oude auto die wij wilden kopen. Castro zei; dat is een goede auto, hij is wel oud maar goed, hij is van een oude man en altijd heel goed onderhouden, het is een goede auto, doe maar. Wij gaan ernaartoe en wat blijkt, de auto is van eerste eigenaar, altijd binnen gestaan, weinig km.s elk jaar onderhouden, boekje erbij. Castro, je bent geweldig, waar haal je het vandaan, echt geweldig, Dank je wel voor je hulp , blij zijn wij.

Hanneke

Review
Lieve Hennie, wat ben jij een topper!! Je bent prettig om mee te praten, en voelt en ziet het heel goed aan. Bedankt voor je steun, en tot later!!

An

img
01
richard
Beste Richard, ik begin alles wat ik niet snapte tijdens de gesprekken te snappen en begrijp dat je gelijk gaat krijgen. Had al eerder een bericht geschreven met ongeveer dezelfde boodschap. Maar nog een keer dus om de moed erin te houden. Voor mijzelf en voor jou. Dank je wel.

D

Review
Ik vind Sun de beste van alle lijnen die ik gebeld heb, zij is duidelijk to the point en geeft je een consult waar je echt wat aan hebt. Mijn respect verdien je ik ben zelf ook medium een natuurtalent volgens velen, dus ik weet waar ik over praat. Maar Sun is echt speciaal, koester dit talent want zij is echt goed.

Guillermo

Review
Dank je Sun..AL jaren bel ik enkel jou omdat je zo lief en goed bent...alles komt altijd uit..liefs mireille

Mireille

Review
Lieve Sun, alles komt steeds maar weer uit wat je voorspeld!! Je zit er nooit naast! Ik vraag soms dingen 10 x, dus bedankt voor al je geduld!! Liefs Karin

Karin

Review
Mario, ik was gisteren behoorlijk van mijn pad en belde uit wanhoop. Het gesprek met jou heeft veel veranderd. Je was aardig en begripvol, maar ik was onder de indruk wat je me via een foto en kaarten kon vertellen. Het klopte gewoon en je hebt me daarmee vertrouwen gegeven. Ik wil je daarvoor bedanken en tegen anderen zou ik willen zeggen als je problemen hebt, bel Mario want het werkt echt.

Mark

img
01
richard
Beste Richard, ik hoop zo dat je gelijk gaat krijgen met wat je hebt gezien. De dag na mijn verjaardag (gisteren) kreeg ik weer een paar klappen onderuit. Maar ik moet zeggen,als het klopt wat je hebt gezien, is dat het begin van de oplossing. En Elvara, niets is inderdaad wat het lijkt. Ik schrik af en toe echt van hoe de wereld in elkaar steekt.

D

img
01
richard
Lieve Richard, hierbij wil ik een grote dankjewel tegen je zeggen. Niet alleen aan Richard de medium paragnost maar vooral aan Richard de mens. Mijn dank ik groot. Lieve groet E.

E

Review
Lieve Sun, je bent in een woord geweldig, ik heb zoveel aan jouw steun, jouw inzichten, jouw wijze raad, zo concreet en to the point. Heel veel dank Hanne.

Hanne

img
01
richard
Richard en Elvara: allebei helpen jullie me op jullie eigen manier. Richard, de healing werkt en het advies van jou en Elvara neem ik ter harte. Dus als het goed is, komt er over een dikke week een positief nieuw begin! Dank voor jullie hulp

D

img
01
richard
Richard, ik snap de boodschap. Het nare gedeelte ligt nu definitief achter me en nu komt de goede tijd. Dank voor het inzicht, Ik snapte het niet helemaal maar nu wel. Dank!

D

img
04
Review
Zojuist heel goed advies gekregen van Castro Dank u wel voor de heldere lezing , alle zorgen zijn weg. Hartelijke groet, Ruud

Ruud

Review
Evelyn bedankt ! Ik ben weer gerust. Op naar de betere tijden! Een mooie Kerst en een goede jaarwisseling gewenst.

D

img
01
richard
Hoi Als je worstelt met gevoel en dingen waar neemt dan is het een aanrader om Richard te bellen. Ben enorm opgelucht dat ik het gedaan heb want er is nu weer rust in huis. Djw voor de geweldige hulp die je me geboden heb

Xxxxcc

img
01
richard
Goedendag Richard, Ik schrijf deze brief even en dat doe ik niet zomaar. Daar heb ik te veel voor beleefd. Ik heb al jaren problemen in mijn leven. zo als altijd pech. op het gebied van werk, liefde en lichamelijke klachten. Daar heb ik onderhand duizenden euro aan besteed via therapeuten, voor mijn lichamelijke klachten en geestelijke klachten. Dat hielp niet en dan gaat je het veder op zoeken en ben ik terecht gekomen op het spirituele pad , wederom van als geprobeerd op dat gebied auro healing, energie behandelingen, en ander vormen van heling, stenen dragen, rituaal en ga zo maar door. Werkte even maar dan viel ik weer terug in het oude gedrag of mijn lichamelijke klachten kwamen terug. Trouwens de klachten waren lichamelijk. pijnlijke knieën, last van alle pezen in mijn lichaam en geen lucht krijgen door dat telkens mijn rugwervels vast zaten tussen mijn schouder bladen en dat zelfde gelde voor mijn bekken gebied, wat telkens vast zat, last van mijn ogen( niet scherp kunnen zien), last van mijn gehoor en zo kan ik nog wel even door gaan. En was het ene probleem over dan stond het nieuwe probleem al weer klaar. En geestelijk , mijn vroegere trauma niet kunnen verwerken, me altijd aan de zelfde steen blijven stoten, op gebied van vrouwen altijd de verkeerde relatie aan trekken en dat zelfde gelde ook opwerk gebied en vrienden gebied. Misbruik of gebruik van je maken. Dus toen dacht moet ik maar eens een bellijn bellen of anders gezegt een 0900 nummer. Dat werkte een poosje goed en daar belde ik verschijnde mensen op. Maar met toe val kwam ik bij Richard terecht. die wou een foto van mij hebben en na een 15 minuten aan de lijn wist hij wat er met mij aan de hand was en hij vertelde mij ook even haar fijn waarom de dingen niet wouden lukken. Hij begon bij de basic. Toen heeft hij mij op afstand geholpen in eigen tijd ook nog wel. Daar sloeg ik echt van achter over. Ik heb Richard nog een paar keer gebelt hoe het mij gaat en nog wat vragen gesteld en nu gaat mijn leven met sprongen voor uit. Heb weer energie, de lichamelijke klachten zijn bijna weg( ga altijd bij een doktor langs voor lichamelijke klachten om het ook te laten controleren ) er komen in eens andere mensen op mijn pad, de dingen lukken weer wat ik graag wou, krijg weer plezier in het leven na jaren. en dit resutaat behaalde ik al na 2 a drie dagen na het telefonisch consult op deze lijn bij Richard. En het word nu alleen maar beter. DE ene verbazing na de ander verbazing. Hoe hij het heeft gedaan weet ik nog niet, maar dat komt nog wel, maar dat wat hij zegt en doet werkt wel. Mijn leven is in eens veranderd van hel naar plezier in het leven en krijg per dag nu meer energie. Bedankt voor je hulp Richard het is elk niet met woorden te beschrijven en als je de zelfde ervaring beleven wilt als mij als je leven ook niet zo gaat zo als jij het elk wilt, dan kan ik maar een ding zeggen pak de telefoon en bel een keer met Richard. Het heeft mijn leven verreikt van stront naar Goud. Met vriendelijke groet, Dankbare klant

Dankbare klant

img
04
Review
Allerbeste Castro, een paar weken terug heb ik jou gesproken, je vertelde mij wat je zag en wat ik moest doen en wat ik niet moest doen en je zei : als je het zo doet dan gaat het voor honderd procent gebeuren en je heb het zo goed gezien Castro. Het is exact zo gegaan en wij zijn zo blij, dank je wel. Zoveel dank voor je kijken, je meekijken en meedenken en ook meeleven. Jouw betrokkenheid vanuit je hart.. Dank je wel, met recht noemen ze jou de enige echte super paragnost. je bent een kanjer. veel liefs van Ruud.

Ruud

img
01
richard
Beste Richard, ik had je gisteravond nog gesproken. Ik was helemaal in de war! Je zei ik moes me ging zorgen maken er komt gewoon contact ( ik geloofde t niet ) je zei ik ga je toch geen valse hoop geven er komt vanavond of morgen contact en ja Je had gelijk! Super bedankt! Liefs van mij

AnoniemW

img
01
richard
Ik hoop zo dat Y vanavond op het feestje is. Hoop zo dat je gelijk krijgt Richard. Heb nu nog niks gehoord. Duim je !

Ingrid voor Richard

Review
Lieve Sun,mijn btg was helaas op! Je weet me altijd weer gerust te stellen! Dank je wel voor het fijne consult! Liefs Bri

Brigitte

img
04
Review
Castro de meest precieze Medium helderziend persoon ooit! Wat jij voorspeld hebt mijnheer Castro heeft niemand mij ooit kunnen voorspellen ! Ik waardeer uw helderziende gave . Mijn dank is groot. Mvg Fred

Fred v Heuv

Review
helderziende Yvonne box verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet en plaatst het in de context, zonder kaarten, zonder hulpmiddel, gewoon vanuit haarzelf. Een echte helderziende. Je bent een kanjer Yvonne en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee , geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Yvonne voor jouw cadeautjes, je bent een baken van Licht..

johanneke

img
04
Review
dag lieve Castro, elke keer als er iets is dan bel ik jou en elke keer help jij mij weer, je hebt door hoe de dingen in elkaar zitten, hoe een relatie zich ontwikkelt en waarom het gaat zoals het gaat. Castro, je bent een goud mens en een grote schat. Dank je wel voor al jouw inzichten, je werkt vanuit je hart en dat is waarom je zo goed bent, echt goed, zo betrokken , je bent een geweldig mens en een hele goede ziener.. liefs An.

An

Review
Lieve Sun, Sorry, beltegoed was op! Maar... Je had het weer super goed gevoeld! Jij zit er altijd bovenop. Je stelt me altijd gerust. Thanks weer, ook al maak ik vaak korte gesprekjes ivm financiën. Liefs, A Xxx

A

Review
Je bent een schat Delano.Ik laat mij sturen uit liefde en ik GA sturen uit liefde.T ga je goed. x

Anoniem

img
01
richard
Je bent een topper Richard,je hebt me echt geholpen.Je vertelde me vanmiddag dat je in het ziekenhuis had gelegen,en dat je blij was dat je je werk nog kon doen.Ik heb je geen sterkte kunnen wensen want de verbinding werd verbroken. Bij deze. Jij weet wel wie ik ben.Sterkte en bedankt voor je mooie reading.

Anoniem

img
04
Review
Beste Castro, ik hoef nu alleen nog te wachten op de mooie dingen gaan komen zoals je voorspeld hebt. De rommel is nu opgeruimd. Houd je goed, D

Dory

Review
Sky is ook echt super goed!!

Kaat

img
04
Review
Castro, Je blijft gewoon goed, al word je honderd! In 10 minuten alles besproken en helemaal goed. Ik vind het echt fantastisch, elke keer weer. Groet en liefs van die vervelende vrouw.

Dory

Review
Beste Evelyn, dank voor het fijne consult. Heeft me op weg geholpen. Groet en liefs Maria

Dory Bleijswijk

Review
Lieve Sun ik blijf t zeggen je bent gewoon echt een topper! Je blijft altijd mijn vragen beantwoorden ook al stel ik ze 10 keer. Super bedankt vood al je geduld! En ik wil zeggen dat al je voorspellingen altijd uitkomen!

Karin

Review
Hallo Nieke, Dank u voor uw inzichten. je bent een kanjer. Ik bel u snel terug. Groetjes Nicola

Nicola

Review
Delano , Je gaf aan dat hij terug komt en binnen nu en eind van de maand begin Aug. Gaat alles anders zijn.Je voelde zijn situatie en ex goed aan. Hij heeft nog zaken af te wikkelen mast dat gaat hij echt doen. Oude foto's zou hij verwijderen . Ik moet tot die tijd wel mijn grens blijven aangeven. Eerst afsluiten dan is er een 'wij' Ben benieuwd... Liefs HC

HC

Review
Geweldig zuiver en het klopte wat hij zei super een aanrader groetjes rita.

Rita

Review
Erg fijne gesprekken met Skye. Aanrader! Ook geduldig.. Goede raadgeefster. Groet, H

H

Review
Lieve Sun, ik stel elke keer dezelfde vragen (over mijn collega) dus ik wil je echt bedanken voor je geduld. Al je voorspellingen komen iedere keer maar weer uit! Je bent echt een topper! Liefs Karin

Karin

Review
voor Yvonne, vanmiddag met helderziende Yvonne gebeld en met recht mag zij zich helderziende noemen, wat een kanjer, in een woord geweldig. Dank je wel Yvonne.

H.

img
04
Review
Bedankt, Castro voor je oprecht advies, wij houden contact. Lieve mensen ervaar Castro en u zult versteld zijn van zijn gave, zijn inzicht en voorspellingen zijn indrukwekkend en komen ver op zijn woorden uit.

anoniem

Review
Lieve Delano, je bent een echte ziener, je zag exact de indeling van mijn huis en tuin, het stoepje, de entree en de aktiviteiten in het bijgebouw. heel stil word je daarvan en het geeft ook zoveel rust omdat je vanuit die realiteit weet dat de voorspellingen ook kloppen, je ziet echt in de toekomst en het verleden en het heden. Heel veel dank Delano en het is telkens weer een feestje als je op de lijn bent.

J

Review
Lieve Delano, wat fijn dat je weer op de lijn bent!! Je bent een goed mens, die het heel goed ziet en voelt.Prettig gesprek gehad.

An

Review
Lieve Aurora,wil je bij deze hartelijke bedanken voor al je inzichten die je mij heb gegeven een fanatisch gesprek,je zat zo op het goede spoor het klopte allemaal !! je was duidelijk en direct op een hele prettige manier. je waarnemingen zijn zo goed je bent een echte topper! in alles wat je ziet en voelt . Aurora je bent echt een aanrader,je bent meer dan alleen een medium/paragnost een topper,liefs Ingrid.

Ingrid

img
04
Review
Lieve Castro, bij deze wil ik jou heel hartelijk bedanken, dankzij jouw inzichten en raad via helderziende waarnemingen heb ik de rechtszaak gewonnen. Zoveel dank lieve Castro, je bent een kanjer. Je bent zo goed. liefs Johanneke

johanneke

Review
Lieve Sun, ik wil jou bedanken want door jouw meedenken en meekijken, je betrokkenheid en empathie in heel je manier van doen, ben ik op een goed spoor gezet, je zag een weg en die heb ik gevolgd. Sun, je bent veel meer als een medium of paragnost, je bent oprecht betrokken en gewoon hartstikke goed in alles wat je ziet. veel liefs Hanne

hanne

Review
Fantastisch gesprek gehad met Carlos! Zelfs hele fijne oefeningen geleerd. Hij bracht me gelijk tot rust en voelde me goed aan . Ik zal dit gesprek niet gauw vergeten. Wow!!

H

Review
Wanneer is Delano weer online?

Becky

Review
Nieke je voorspellingen zijn uitgekomen. X

Desiree

Review
Wanneer is nanny er weer?

Linda

img
01
richard
Beste Richard, Heel bijzonder hoe snel je voorspelling al uitkomt. Ik ben benieuwd naar de andere .....wanneer en hoe deze zullen plaatsvinden. Dankjewel.

Bani

Review
Voor Sun, LIeve Sun, dank je wel voor jouw inzichten, je wijze raad en je voorspellingen die telkens weer uitkomen. k bel je al jaren en Je bent een betrouwbaar medium en ik ben jou heel dankbaar. Dank je wel lieverd .

hanne

Review
Beste Delano, dank je wel voor dit prachtige consult. Ik werd al vrolijk en blij toen je opnam. Een eerlijk en prachtig consult. Zegt ook eerlijk als hij nog iets niet mag zeggen. Heeft het bij het juiste eind. Ik hoop dat je bericht uitkomt, dat ga ik je zeker laten weten. Ik hoop dat je dan weer erg moet lachen door mijn positieve energie ( jouw woorden ??)

Positive energy from love

img
01
richard
Wanneer komt Richard weet online?...

Sen

Review
Beste Nieke Wat ben jij goed zeg. je zegt de dingen heel duidelijk en zoals het is. Ook uw voorspellingen komen altijd uit.Ik lees zo weinig over u daarom dat ik dit even wilde laten weten dat jij mijn topper bent. Ben een echte fan van u. Groetjes Anita

Anita

Review
Delano, hartelijk bedankt voor het fijne consult. U heeft me duidelijkheid gegeven, moed en hoop. Ga zo door met de mensen helpen!

anoniem

img
04
Review
Voor Castro Lieve Castro, zojuist met jou gesproken en jij hebt mij verteld wat ik zoal mag verwachten in het nieuwe Jaar. En dat heb je heel gedetailleerd gedaan en ik weet dat hetgeen jij ziet uitkomt want zo gaat het altijd Castro. Ik heb geleerd dat ik kan vertrouwen op hetgeen jij ziet en ik wil je bedanken telkens weer geef je mij raad en inzicht en voorspel je hoe de dingen gaan. Dank je wel en veel liefs , je bent een kanjer Castro, een ziener van de oude garde, een echte ziener.

johanna

Review
Net een mooi gesprek gehad met Carlos , bijzonder en heel opbeurend gesprek ga je zeker nog eens bellen Carlos. laat je zo wie zo weten hoe mijn toekomst gaat verlopen, huis, werk en relatie vriendelijke groet M

M

Review
Sky, kom je straks nog online? Groetjes d

D

Review
Beste Carlos jij bent echt een topper op deze lijn. Ik belde jou in oktober voor iemand anders en daar kwam alles uit wat je voorspelde. Je zei me nog van maak je niet druk het komt goed klopte ook. Vandaag 26dec 2017 bel ik jou op over mij en ivo. Maar ik vind het tof van je dat je hem helemaal beschreef les huidskleur tot lichaamsbouw. Hoop dat deze voorspelling ook uit mag komen want wil wel voor hem gaan. Maar Carlos echt heel erg bedankt ?

Anoniem

Review
Geweldig mooi gesprek gehad met Filippus! Hij wist veel over mij te vertellen en alles klopte! Ga deze fijne man gauw weer bellen.

Debby

Review
Hey Nieke Ik zat met zoveel vragen en door ons gesprek zie ik nu alles duidelijker. Ik was verwondert hoe je alles beschreef zo juist. Je hoort me zeker nog terug. De toekomst lacht me toe. Groetjes

Cathy

img
01
richard
Hoi richard ik sprak u net over me ex . maar viel weg . in iedergeval bedankt.voor het kijken

Wendy

Review
Ik begrijp niet waarom er zo weinig staat over Sky! Ze had het bij mij laatst zo bij het juiste eind! Zelfs qua tijd! Geweldig Sky!! Hoop je snel weer eens te spreken!

Anomiem

Review
Aan Filippus . Sorry de verbinding werd verbroken. Wil je toch even bedanken voor het fijne consult wat ik van jou heb mogen krijgen. Lieve groetjes Maaike

Maaike

Review
Fillippus woww wat ben jij sterk en krachtig met je healings! Een aanrader voor iedereen met vermoeidheidsklachten of andere fysieke punten die disbalans opleveren.

Filippus-fan

img
04
Review
Lieve Castro, je hebt mij weer moed gegeven om door te gaan, zoveel dank voor jouw begeleiding in mijn proces. Je bent zo;n fijne man en goede ziener. heel veel dank en liefs.

Anna voor Castro.

img
01
richard
Bedankt Richard. Beltegoed was op

Ingrid

img
01
richard
Vandaag een gesprek gehad met Richard en ben zo fijn geholpen. Ik heb nu handvatten waar ik iets mee kan. Hij had het zo bij het goede eind ongelofelijk gewoon. Ik ben er super blij mee en heb nu meer rust en weet waar ik weer sta en wat ik eraan kan doen. Super bedankt hier voor. Groetjes Lien

Lientje

Review
Sun blijft een geweldig medium die duidelijkheid geeft op je vragen en ook dat stukje rust waar je zo naar verlangt. dank je wel lieve Sun zoals altijd voor je duidelijke antwoorden.

brigitte

Review
Beste Delano In het begin had zo mijn twijfels over mijn probleem. Het lijk alsof jij mij kende. Maar door de detaileerde antwoorden werden mijn twijfels al gauw weggenomen. Delano ik wil jou via deze weg als nog bedanken voor je consulten. Ik hoop dat je meerdere mensen kan helpen zoals als je mij geholpen hebt. Je bent echt een aanrader.???? Bedankt Tot bels

N

Review
Lieve Evelyn, Ook jij had alles bij het rechte eind! Twee personen die mijn leven bijna vergald hebben. En nu kan eindelijk het herstel beginnen. Ik ga je weer bellen. Liefs D

Dory Bleijswijk

Schrijf review

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2022 - Agent login

© 2022 Parastars.nl. Alle rechten voorbehouden.