Astrolijnen. Vind hier de beste astrolijn van Nederland

Een astrolijnen is een spirituele hulplijn waar onafhankelijke helderzienden, therapeuten, astrologen etc. hun diensten aanbieden.

Spiritualiteit is heel divers, iedere consulent heeft zijn eigen capaciteiten.

Iedere astrolijnen wil spiritueel zuiver bezig zijn maar zuiverheid is een ruim begrip. Wat voor de ene mens door de beugel kan, is misschien voor de andere misschien totaal onaanvaardbaar.

Het is heel belangrijk een consulent te vinden waarbij u een klik voelt en dat kan soms een zoektocht zijn. Daarom geven we u de raad, wanneer het niet klikt met een consulent, het gesprek te beëindigen.

Consulenten werken niet in teamverband en soms ook bij verschillende astrolijnen.

Astrolijnen garanderen uw anonimiteit. Wanneer een consulent uw contactgegevens vraagt, (wat echt niet gebruikelijk is), staat het u vrij in te gaan op die vraag. De astrolijnen kunnen echter nooit verantwoordelijk gesteld worden voor persoonlijke contacten gelegd via deze lijnen.

Astrolijnen vind hier u consult

Spiritualiteit staat voor vrijheid. Laat u nooit beinvloeden door astrolijnen wie of wat dan ook. Iemand die zich spiritueel noemt, jaagt u nooit schrik aan. Een consult moet u een goed gevoel geven: zelfs de waarheid mag u niet kwetsen. Uw consult betaalt u via uw telefoonrekening. Laat u nooit verleiden om bijkomend, voor uw telefonisch consult, geld over te maken naar een consulent.

De astrolijnen zijn niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Onze taak is u in contact te brengen met een hulpverlener.

Astrolijnen bieden u hulp

De verkoop van goederen en diensten via de astrolijnen kan en mag niet, of het moet om een webshop gaan. De begeleiding van een aankoop buiten de astrolijnen om (bijv. een consult op een paranormale beurs) kan en mag wel telefonisch via de astrolijn gebeuren maar de verantwoordelijkheid ligt bij u.

Voor alle duidelijkheid : astrolijnen contacteren u nooit zelf. Ook niet per sms. Wij sturen nooit ongevraagd smsjes. Wij houden afstand van malafide praktijken en willen niet verward worden met concurrenten die er andere gebruiken op na houden. Onze consulenten krijgen nooit via ons uw telefoonnummer in handen.

Het staat u natuurlijk vrij te experimenteren en zelf een zoektocht te starten langs de astrolijnen op deze manier bij een voor u geschikte consulent terecht te komen.

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2022 - Agent login

© 2022 Parastars.nl. Alle rechten voorbehouden.